Uslovi isporuke

Gde se roba isporučuje?

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji CRNE GORE, u svim mjestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe.

 

Rok isporuke

Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme "Potvrdi", na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, dobit ćete mail obavještenja. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade. Nakon procesa obrade dobijate mail da li je porudžba zadovoljila kriterijume za slanje ili ne.

Isporuku možete očekivati u roku od 2-3  radna dana od prijema narudže radnim danima (dani vikenda -subota i nedelja- se ne računaju).

Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-21 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru listu preuzimanja.

Uobičajena je praksa da Vas kurir kontatira na telefon prije dolaska na adresu. Ukoliko ne stupi u kontakt sa Vama tog dana, kontaktiraće Vas narednog radnog dana.Proizvod se vraća isporučiocu ukoliko kurir ne uspije ni trećeg dana da stupi u kontakt sa Vama.

 

Cijena isporuke

Cijena isporuke za porudžbine od minimum 30,00€ je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cijena isporuke iznosi 4€ sa uračunatim PDV-om.
Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.
Obaveštenje o cijeni isporuke možete vidjeti prije same kupovine.